The 48 Hour Film Project

48 Hour Film Project në Tiranë

See below for 2013 results.
For more information on 2015, click here...

Dorëzohen filmat e realizuara ne fundjaven e 16-18 Nëntorit 2012

Ekipet filmike të krijuara nga Tirana dhe e gjithë Shqipëria, përfunduan me sukses një fundjavë të nxehtë filmimesh. Filmat u realizuan më 16 - 18 Nentor 2012, minutat e fundit para afatit të dorëzimit i gjetën kineastet si të përgjumur nga adrenalina, që nxitonin për të dorëzuar filmat e tyre në kohë.

Të gjithë filmat që u dorëzuan të dielen në mbrëmje në qëndrën TEN, do të shfaqen në daten 25/11/2012 në orën 19h30 në sallën e kinemasë të kësaj qëndre. Ejani të shihni se çfarë mund të bëjnë kineastet në Shqipëri!

Blogu i kineasteve

Doni te degjoni nga vete kineastet e "Tirana 48 Hour Film Project"? Atehere vizito blogun e kineasteve te "Tirana 48 Hour Film Project" ku pjesemarresit pershkruajne eksperiencen e tyre te weekendit te çmendur.

Lidgjet e Tiranë 48HFP

   Elementet e Kerkuara

Luan  Dini or Djana Balta, TV Presenter
NJë  miser (maize)
Ti  "Shkove ti ne manifestim?" (" Did you go to the demonstration?")

Registered Teams

Bazinga, Erenik Beqiri
Check Line, Eva Sula
just team, aurel shenjatari
kurrekund, regis canameri
Retrovision 25, Shpetim Baca
Sfida, Erdit Xhengo