Tiranë, Shqipëri 20 - 22 Qershor 2014

Shpallja e fituesve

Pas shumë reflektimeve, paneli ynë i shquar i  jurisë ka zgjedhur filmat fitues të këtij viti. Urime për të gjithë kineastët dhe ekipet që morën pjesë. Ne jemi krenarë të shpallim fituesit tonë.

Urime [winfilm:team-label] që fitoj Best Film of 2014. Film i tyre [winfilm:label] do vazhdojë të prezantojë Tiranë kundër të gjithë fituesve të tjerë të qyteteve të ndryshme botës në Filmapalooza 2015.


Required Elements

  • Character: Lazarat or Lazarete Bari, Farmer
  • Prop: tespie (rosary)
  • Line: "Mos na turpero." (Do not disgrace us.")

2014 Film List


    Important Message: Copycat DisclaimerPrivacy Policy

    Copyright © 2001-2018 48 Hour Film Project, Inc. All Rights Reserved