Tiranë, Shqipëri 13 - 15 Nentor 2015

Shpallja e fituesve

Pas shumë reflektimeve, paneli ynë i shquar i  jurisë ka zgjedhur filmat fitues të këtij viti. Urime për të gjithë kineastët dhe ekipet që morën pjesë. Ne jemi krenarë të shpallim fituesit tonë.

Urime [winfilm:team-label] që fitoj Best Film of 2015. Film i tyre [winfilm:label] do vazhdojë të prezantojë Tiranë kundër të gjithë fituesve të tjerë të qyteteve të ndryshme botës në Filmapalooza 2016.


Required Elements

  • Character: Mergim or Marjeta Karashi, Kamarier (Waiter/Waitress)
  • Prop: flete-rrufe (a wall poster)
  • Line: "Situata ketu eshte shume e keqe." ("It is very bad, this situation here.")

2015 Film List


    Important Message: Copycat DisclaimerPrivacy Policy

    Copyright © 2001-2018 48 Hour Film Project, Inc. All Rights Reserved