Tiranë, Shqipëri Probably in Nentor 2016

Përgatitu për një sfidë të mrekullueshme!

Fundjava? Probably in Nentor 2016

Sfida e rradhës? Për të bërë një film në vetem 48 orë!

Kineastë nga e gjithë Tiranë, AL do të konkurrojnë për të parë se kush mund të bëjë filmin me metrazh të shkurtër më të mirë në vetëm 48 orë. Filmi fitues do të shkojë të konkurrojë kundër filmave fituesnga e gjithë bota në Filmapalooza2017 për një shans në çmimin e madh dhe një mundësi për ekran në Festivalin e Filmit në Kanë 2017, Court Métrage.


Genres Elements FAQs


Films from Previous Years

Important Message: Copycat Disclaimer

Copyright © 2001-2016 48 Hour Film Project, Inc. All Rights Reserved