Tiranë, Shqipëri 16 - 18 Nentor 2012

Dhe ... Ky është një plan aksioni filmik Urime kineastë shqipëtarë

Të Sunday, November 18, Tiranë grupet filmike paraqesin rezultatet e fundjavës së tyre të përgjakur, djersë dhe lot ne një film të kompletuar! Vetëm disa ditë para se këto të ishin vetëm ide në kokat e kineastëve tanë,  tani ato kanë ardhur në jetë.

Ju nuk do të  humbisni asgjë duke parë filmat në premierën e shfaqje tonë!


Required Elements

 • Character: Luan ose Luana Cungu, Artist
 • Prop: një flamuri (a flag)
 • Line: Ti duhet të takosh kushuririn tim. (You should meet my cousin.)

Ekipet filmike që do marrin pjesë

 • Anonymous Film Andi Baholli
 • Atropa belladonna Alba Cepani
 • Fiki dritat Gjergj Shota
 • Heronjte e heshtur Ilir Hysenaj
 • ILIRËT Albi Sema
 • Sfida Erdit Xhengo
 • Triangle Media Production Arbri Bezatlliu
 • USAA Pamela Cohn

Important Message: Copycat Disclaimer

Copyright © 2001-2015 48 Hour Film Project, Inc. All Rights Reserved