Tiranë, Shqipëri 15 - 17 Nentor 2013

Dhe ... Ky është një plan aksioni filmik Urime kineastë shqipëtarë

Të Sunday, November 17, Tiranë grupet filmike paraqesin rezultatet e fundjavës së tyre të përgjakur, djersë dhe lot ne një film të kompletuar! Vetëm disa ditë para se këto të ishin vetëm ide në kokat e kineastëve tanë,  tani ato kanë ardhur në jetë.

Ju nuk do të  humbisni asgjë duke parë filmat në premierën e shfaqje tonë!


Required Elements

  • Character: Dini or Djana Balta, TV Presenter
  • Prop: miser (maize)
  • Line: "Shkove ti ne manifestim?" (" Did you go to the demonstration?")

Ekipet filmike që do marrin pjesë

  • Bazinga Erenik Beqiri
  • Check Line Eva Sula
  • just team aurel shenjatari
  • kurrekund regis canameri
  • Retrovision 25 Shpetim Baca
  • Sfida Erdit Xhengo

Important Message: Copycat Disclaimer

Copyright © 2001-2015 48 Hour Film Project, Inc. All Rights Reserved