The 48 Hour Film Project

The 48 Hour Film Project

See below for 2010 results.
For more information on 2016, click here...

The Judges Have Spoken!

Paneli ynë i gjyqtarëve ka marrë vendimin e tij. Urime për të gjithë kinematografët dhe ekipeve që morën pjesë. Ne jemi krenar të shpallë fituesit tanë të Tiranës!

Kinematografia më e mirë
Elis Puka, Ilir Kllojka, Marika Marin në filmin "Krehëri" nga grupi "Limbourg"

Montazhi më i mirë
Ervin Çoba në filmin "Gjyqtari" nga grupi "Karrotat me Kollare"

Aktorja-Aktori me i mire i festivalit
Xheni Hallulli me filmin "Çifti Perfekt" nga grupi "Albartist"

Skenari më i mirëë
Gjergj Kalaja me filmin "Romance" nga grupi Romance

Regjizori më i mirë
Neritan Muskaj me filmin "Mos urreni lojën, por lojtarin"

Filmi më i mirë
"Çifti Perfect" me grupin "Albartist " të drejtuar nga Gent Bejko


Çmimi i publikut për Tirana 48HFP 2010

Publiku ka vendosur! Ekipi i mëposhtëm fitoi çmimin e publikut. Urime!

Fituesi i çmimit të publikut
Filmi "krehëri", i drejtuar nga Renato Alickolli dhe Elis Gjoni


Liens 48HFP

   Elements

Character: Armend ose Ardiana Sula, Nënpunës I qeverisë (Government Employee)
Prop: një krehër (a comb)
Line of Dialogue: "Nënkuptohet të jetë kështu?"
("Is it supposed to be like that?")