48HFP është një fundjavë e egër dhe e pagjumëshme në të cilën ju dhe një ekipi juaj do të bëjë një film - shkruar, xhiruar, dhe perfunduar - në vetëm 48 orë. Të premten mbrema, ekipe terheqin një zhanër nga një kuti. Atyre u jepet një karakter, element dhe nje fraze për tu përfshirë në filmat e tyre. Te dielen mbrema, mbas shume peripecish e ngjarjesh, filmi dorezohet - dhe ekipet festojne. Filmi shfaqet pastaj në një teatër lokal në prani te një audience  kineastësh, miqsh dhe familjare.

Overview Our History Our Mission


Meet the Producers

A small team of dedicated Headquarters staff and a vast team of City Producers bring the 48HFP to our cities each year. This group of individuals come from many different backgrounds and from many different countries but share the commitment to make the 48HFP fun, fair and creatively invigorating.

Other HQ Team Members City Producers


Media Contact

Press Room

Important Message: Copycat DisclaimerPrivacy Policy

Copyright © 2001-2023 48 Hour Film Project, Inc. All Rights Reserved