Tiranë, Shqipëri 11 - 13 Qershor 2010

Shpallja e fituesve

Pas shumë reflektimeve, paneli ynë i shquar i  jurisë ka zgjedhur filmat fitues të këtij viti. Urime për të gjithë kineastët dhe ekipet që morën pjesë. Ne jemi krenarë të shpallim fituesit tonë.

Urime [winfilm:team-label] që fitoj Best Film of 2010. Film i tyre [winfilm:label] do vazhdojë të prezantojë Tiranë kundër të gjithë fituesve të tjerë të qyteteve të ndryshme botës në Filmapalooza 2011.


Required Elements

  • Character: Armend ose Ardiana Sula, Nënpunës I qeverisë (Government Employee)
  • Prop: një krehër (a comb)
  • Line: "Nënkuptohet të jetë kështu?"
    ("Is it supposed to be like that?")

2010 Film List


    Important Message: Copycat DisclaimerPrivacy Policy

    Copyright © 2001-2019 48 Hour Film Project, Inc. All Rights Reserved