Tiranë, Shqipëri 21 - 23 Tetor 2011

Shpallja e fituesve

Pas shumë reflektimeve, paneli ynë i shquar i  jurisë ka zgjedhur filmat fitues të këtij viti. Urime për të gjithë kineastët dhe ekipet që morën pjesë. Ne jemi krenarë të shpallim fituesit tonë.

Urime [winfilm:team-label] që fitoj Best Film of 2011. Film i tyre [winfilm:label] do vazhdojë të prezantojë Tiranë kundër të gjithë fituesve të tjerë të qyteteve të ndryshme botës në Filmapalooza 2012.


Required Elements

  • Character: Dritan ose Dardana Bariu, Atlete (Athlete)
  • Prop: një pjesë biçiklete (a bicycle part)
  • Line: Unë jam shumë e-i lumtur të di se unë mund të mbështetem tek ju." (I’m so happy to know that I can count on you.)

2011 Film List


    Important Message: Copycat DisclaimerPrivacy Policy

    Copyright © 2001-2019 48 Hour Film Project, Inc. All Rights Reserved