Tiranë, Shqipëri 15 - 17 Nentor 2013

Shpallja e fituesve

Pas shumë reflektimeve, paneli ynë i shquar i  jurisë ka zgjedhur filmat fitues të këtij viti. Urime për të gjithë kineastët dhe ekipet që morën pjesë. Ne jemi krenarë të shpallim fituesit tonë.

Urime Retrovision 25 që fitoj Best Film of 2013. Film i tyre ONLY do vazhdojë të prezantojë Tiranë kundër të gjithë fituesve të tjerë të qyteteve të ndryshme botës në Filmapalooza 2014.


1st Place: Best Film of 2013

ONLY by Retrovision 25

2nd Place: Best Film of 2013

"Amour" by kurrekund

2013 Film List

  • "Amour" by kurrekund
  • ONLY by Retrovision 25

Important Message: Copycat DisclaimerPrivacy Policy

Copyright © 2001-2021 48 Hour Film Project, Inc. All Rights Reserved