Tiranë, Shqipëri 20 - 22 Qershor 2014

Shpallja e fituesve

Pas shumë reflektimeve, paneli ynë i shquar i  jurisë ka zgjedhur filmat fitues të këtij viti. Urime për të gjithë kineastët dhe ekipet që morën pjesë. Ne jemi krenarë të shpallim fituesit tonë.

Urime Lata film që fitoj Best Film of 2014. Film i tyre Marihuana Republic do vazhdojë të prezantojë Tiranë kundër të gjithë fituesve të tjerë të qyteteve të ndryshme botës në Filmapalooza 2015.


1st Place: Best Film of 2014

Marihuana Republic by Lata film

2nd Place: Best Film of 2014

I am the Law by NoReal87

Skenari me i mire

What’s dangerous by smile :)

Regjizori me i mire

Oltjon Lipe I am the Law by NoReal87

Kinematografia me e mire

I am the Law by NoReal87

Best Musical Score

What’s dangerous by smile :)

Aktrimi me i mire

Marihuana Republic by Lata film

Best Ensemble Acting

Plut by Retrovision25

Best Special Effects

Pasoja / The consequences by ZONA

Karakteri me i mire

Marihuana Republic by Lata film

Elementi me i mire

Marihuana Republic by Lata film

Fraza me e mire

What’s dangerous by smile :)

Zhanri me i mire

What’s dangerous by smile :)

2014 Film List

  • I am the Law by NoReal87
  • Marihuana Republic by Lata film
  • Pasoja / The consequences by ZONA
  • Plut by Retrovision25
  • What’s dangerous by smile :)

Important Message: Copycat DisclaimerPrivacy Policy

Copyright © 2001-2021 48 Hour Film Project, Inc. All Rights Reserved