Tiranë, Shqipëri 13 - 15 Nentor 2015

Shpallja e fituesve

Pas shumë reflektimeve, paneli ynë i shquar i  jurisë ka zgjedhur filmat fitues të këtij viti. Urime për të gjithë kineastët dhe ekipet që morën pjesë. Ne jemi krenarë të shpallim fituesit tonë.

Urime Lurini që fitoj Best Film of 2015. Film i tyre ZANAFILL do vazhdojë të prezantojë Tiranë kundër të gjithë fituesve të tjerë të qyteteve të ndryshme botës në Filmapalooza 2016.


1st Place: Best Film of 2015

ZANAFILL by Lurini

2nd Place: Best Film of 2015

IVANA by Ilumina

3rd Place: Best Film of 2015

THE LAST SOLDIER by One Up Multimedia

Skenari me i mire

THE LAST SOLDIER by One Up Multimedia

Montazhi me i mirer

ZANAFILL by Lurini

Regjizori me i mire

E PER ÇFARE? by Potato

Kinematografia me e mire

IVANA by Ilumina

Aktrimi me i mire

IVANA by Ilumina

Aktori me i mire

IVANA by Ilumina

Karakteri me i mire

IVANA by Ilumina

Elementi me i mire

ZANAFILL by Lurini

Fraza me e mire

E PER ÇFARE? by Potato

Zhanri me i mire

ADAM by Good Films

2015 Film List

  • ADAM by Good Films
  • E PER ÇFARE? by Potato
  • IVANA by Ilumina
  • THE LAST SOLDIER by One Up Multimedia
  • ZANAFILL by Lurini

    A couple of brothers in town hide something each other


Important Message: Copycat DisclaimerPrivacy Policy

Copyright © 2001-2022 48 Hour Film Project, Inc. All Rights Reserved