Tiranë, Shqipëri 25 - 27 Nentor 2016

Dhe ... Ky është një plan aksioni filmik Urime kineastë shqipëtarë

Të Sunday, November 27, Tiranë grupet filmike paraqesin rezultatet e fundjavës së tyre të përgjakur, djersë dhe lot ne një film të kompletuar! Vetëm disa ditë para se këto të ishin vetëm ide në kokat e kineastëve tanë,  tani ato kanë ardhur në jetë.

Ju nuk do të  humbisni asgjë duke parë filmat në premierën e shfaqje tonë!


Required Elements

 • Character: Ben ose Besiana Bushi, Shkrimtar (Writer)
 • Prop: qese reciklimi per plehrat (a recycling garbage bag)
 • Line: "Une, asnjehere nuk e kam pare kete me pare." ("I have never seen this before.")

Ekipet filmike që do marrin pjesë

 • BardhZiBardh Gentian Kurti
 • C4 Adela Osmani
 • Cut Scenes MATIAS Ndini
 • Gravity Team Fadil Duka
 • Keep Calm&Make Movies elkjana gjipali
 • Manekin Fioreta Menaj
 • Potato Xhorxh Baxhaku
 • THB Team Ilir Hysa
 • Te zakonshem, por jo dhe aq Ilir Hysenaj

Important Message: Copycat DisclaimerPrivacy Policy

Copyright © 2001-2019 48 Hour Film Project, Inc. All Rights Reserved