Tiranë, Shqipëri 24 - 26 Nentor 2017

Shpallja e fituesve

Pas shumë reflektimeve, paneli ynë i shquar i  jurisë ka zgjedhur filmat fitues të këtij viti. Urime për të gjithë kineastët dhe ekipet që morën pjesë. Ne jemi krenarë të shpallim fituesit tonë.

Urime Black Box Team që fitoj Best Film of 2017. Film i tyre RED LINES do vazhdojë të prezantojë Tiranë kundër të gjithë fituesve të tjerë të qyteteve të ndryshme botës në Filmapalooza 2018.


1st Place: Best Film of 2017

RED LINES by Black Box Team

Required Elements

 • Character: Saimir or Samira Habili, doktor (Saimir or Samira Habili, doctor)
 • Prop: Tepsia (baking tray)
 • Line: "Pse ju doni të dini?" ("Why do you want to know?")

Skenari me i mire

Trinia by Gen Y

Montazhi me i mirer

RED LINES by Black Box Team

Regjizori me i mire

Tan Kazazi RED LINES by Black Box Team

Kinematografia me e mire

by BardhZiBardh

Soundi me i mire

The Perfect by MBN Productions

Best Musical Score

Andi Bajraktari by BardhZiBardh

Aktrimi me i mire

Amo Muj Zaharia RED LINES by Black Box Team

Aktorja me e mire

Olimpia Smajlaj by Green Speaker

Best Effects

Baking Tray by The Creators

Karakteri me i mire

by The Creators

Elementi me i mire

by The Creators

Fraza me e mire

by Lil Pompat

Zhanri me i mire

by Sazerak

2017 Film List

 • RED LINES by Black Box Team

  The social story of 2 generations

 • Silent Pain by Gravity 11 11

  The last mind games of a psychiatrist in his office.

 • The bartender by TRIAD

  Why do you want to know?

 • Trinia by Gen Y

  Pse ju doni te dini?


Important Message: Copycat DisclaimerPrivacy Policy

Copyright © 2001-2022 48 Hour Film Project, Inc. All Rights Reserved