Tiranë, Shqipëri 6 - 8 Dhjetor 2019

Shpallja e fituesve

Pas shumë reflektimeve, paneli ynë i shquar i  jurisë ka zgjedhur filmat fitues të këtij viti. Urime për të gjithë kineastët dhe ekipet që morën pjesë. Ne jemi krenarë të shpallim fituesit tonë.

Urime Boomerang që fitoj Best Film of 2019. Film i tyre The missing car do vazhdojë të prezantojë Tiranë kundër të gjithë fituesve të tjerë të qyteteve të ndryshme botës në Filmapalooza 2020.


1st Place: Best Film of 2019

The missing car by Boomerang

2nd Place: Best Film of 2019

ZHiva by Për Qokë

3rd Place: Best Film of 2019

Shtrigani by Enemy

Required Elements

  • Character: Shpetim or SIhana Termeti (Shpetim or Sihana Termeti, Singer)
  • Prop: Thermometer (Thermometer)
  • Line: "Catch what you can catch" ("Kap ça t'kapesh")

Skenari me i mire

The missing car by Boomerang

Montazhi me i mirer

ZHiva by Për Qokë

Regjizori me i mire

The missing car by Boomerang

Kinematografia me e mire

by Blueberry's Production

Aktori me i mire

The missing car by Boomerang

Karakteri me i mire

by MAD SPIRIT

Elementi me i mire

by origin production

Fraza me e mire

by Online

Zhanri me i mire

by origin production

Efektet me te mira

by Charmers

2019 Film List

  • Oh, ti i cuditshëm by Ilegal

    Two friends understand how important they are to each other under unexpected circumstances.

  • Shtrigani by Enemy
  • The missing car by Boomerang
  • ZHiva by Për Qokë

Important Message: Copycat DisclaimerPrivacy Policy

Copyright © 2001-2022 48 Hour Film Project, Inc. All Rights Reserved