Tiranë, Shqipëri 26 - 28 Nentor 2021

Shpallja e fituesve

Pas shumë reflektimeve, paneli ynë i shquar i  jurisë ka zgjedhur filmat fitues të këtij viti. Urime për të gjithë kineastët dhe ekipet që morën pjesë. Ne jemi krenarë të shpallim fituesit tonë.

Urime Blueberry's Production që fitoj Best Film of 2021. Film i tyre Once upon a time in Albania do vazhdojë të prezantojë Tiranë kundër të gjithë fituesve të tjerë të qyteteve të ndryshme botës në Filmapalooza 2022.


1st Place: Best Film of 2021

Once upon a time in Albania by Blueberry's Production

2nd Place: Best Film of 2021

Karling by Anrml.me

3rd Place: Best Film of 2021

I Lirë / Free by MBN Pictures

Required Elements

  • Character: Ilir or Elira BASHA / POLIC (Ilir or Elira BASHA / COP)
  • Prop: dezinfektues duarsh (hand sanitizer)
  • Line: "Mendon se do tja dalim?" ("Do you think we will get out of this?")

2021 Film List

  • E huaja / Foreigner by MEA
  • FUTURE by By Coincidence
  • I Lirë / Free by MBN Pictures
  • Karling by Anrml.me
  • Nje cigare te fundit / One last cigarette by DRAMATIKET
  • Once upon a time in Albania by Blueberry's Production

Important Message: Copycat DisclaimerPrivacy Policy

Copyright © 2001-2022 48 Hour Film Project, Inc. All Rights Reserved