Tiranë, Shqipëri 26 - 28 Nentor 2021

Dhe ... Ky është një plan aksioni filmik Urime kineastë shqipëtarë

Të Sunday, November 28, Tiranë grupet filmike paraqesin rezultatet e fundjavës së tyre të përgjakur, djersë dhe lot ne një film të kompletuar! Vetëm disa ditë para se këto të ishin vetëm ide në kokat e kineastëve tanë,  tani ato kanë ardhur në jetë.

Ju nuk do të  humbisni asgjë duke parë filmat në premierën e shfaqje tonë!


Required Elements

 • Character: Ilir or Elira BASHA / POLIC (Ilir or Elira BASHA / COP)
 • Prop: dezinfektues duarsh (hand sanitizer)
 • Line: "Mendon se do tja dalim?" ("Do you think we will get out of this?")

Best Of Screening

e Hene, 6 dhjetor 2021
Kinema Millenium

Awards Ceremony

e Hene, 6 dhjetor 2021
Kinema Millenium

Premiere Screenings

Group A: e Marte, 7 dhjetor 2021 @ Kinema Millenium
Group B: e Marte, 7 dhjetor 2021

Ekipet filmike që do marrin pjesë

 • Amadeus Arjon Bajramaj
 • Anrml.me Reada Lemnusha
 • Blueberry's Production Aldo Marku
 • By Coincidence Daniela Vuksani
 • Charmers Olgert Lami
 • Circle 48 Romilda Bahollari
 • DRAMATIKET Alfredo Shabani
 • MBN Pictures Matias Ndini
 • MEA Marcela skenda
 • ORKIDEA Group Abdulkerim Gjediku
 • Rrotat e Kalit Mario Topalli
 • TRIAD 1988 Enida Bogdani
 • The Casual Four Brian Hoxha
 • UET Student Team Emi Nikolla
 • VULG Claudia Imami

Important Message: Copycat DisclaimerPrivacy Policy

Copyright © 2001-2021 48 Hour Film Project, Inc. All Rights Reserved