Tiranë, Shqipëri 29 Nentor - 1 Dhjetor 2019

Përgatitu për një sfidë të mrekullueshme!

Fundjava? 29 Nentor - 1 Dhjetor 2019

Sfida e rradhës? Për të bërë një film në vetem 48 orë!

Kineastë nga e gjithë Tiranë, AL do të konkurrojnë për të parë se kush mund të bëjë filmin me metrazh të shkurtër më të mirë në vetëm 48 orë. Filmi fitues do të shkojë të konkurrojë kundër filmave fituesnga e gjithë bota në Filmapalooza2020 për një shans në çmimin e madh dhe një mundësi për ekran në Festivalin e Filmit në Kanë 2020, Court Métrage.


Genres Elements FAQs


Registration Fees

  • 8000 ALL/team ends e Premte, 29 nentor
Register Your Team Now!Find Team / Team Members

Kickoff Event

e Premte, 29 nentor 2019 @ 18:00 - 19:00
Qendra Multimediale Ten
Rruga Myslym Shyri, Tiranë, Albania

Dropoff Event

e Djele, 1 dhjetor 2019
by 19:30 to be on-time
Qendra Multimediale Ten
Rruga Myslym Shyri, Tiranë, Albania

Premiere Screenings

Tickets: 1.80 ALL
e Premte, 6 dhjetor 2019
Kinema Millenium

Films from Previous Years

  • Stalker Tiranë, AL 48HFP 2018

  • RED LINES Tiranë, AL 48HFP 2017

  • Tiranë, AL 48HFP 2017

  • Trinia Tiranë, AL 48HFP 2017


Important Message: Copycat DisclaimerPrivacy Policy

Copyright © 2001-2019 48 Hour Film Project, Inc. All Rights Reserved